Zdravím příznivce James C. Biggleswortha, kterého pro potěchu milionů čtenářů vytvořil jeho autor cpt. William Earl Johns.
Až donedávna jsme se mohli setkávat na fóru biggles.borec.cz/phorum, kde ale došlo naprosto katastrofálnímu přehmatu ze strany provozovatele webzdarma, který nějakým záhadným způsobem nejen zrušil celý adresář fóra, ale i celou databázi. Než abych se tedy věnoval novému spouštění fóra na takovém rizikovém místu, rozhodl jsem se, že to přesunu na můj pronajatý prostor. No a počkal jsem si až po 13. prosinci 2007, protože právě v tento den v 18:00 vyšla verze phpBB fóra 3.0, která přináší spoustu nových možností a nastavení, doporučuji všem si přečíst FAQ. Mimo jiné tato verze umí přikládat soubory, což jsem ale zatím nepovolil, protože přeci jen kapacita není neomezená a budu muset najít ideální hodnoty pro velikost přílohy a vyčleněným místem na disku. Fórum zatím nebude nijak složitě členěno, to vyplyne až časem podle počtu příspěvků.
K chování na fóru bych napsal jen to, že prosím o dodržování základů slušnosti. Upozorňuji, že fórum provozuji jako soukromá osoba, takže si vyhrazuji právo kohokoli kdykoli omezit v užívání fóra. Platí to pro různé prudiče, ale i pro příspěvky a autory, které propagují různá hnutí potlačující lidská práva.
Toť zhruba vše, bavte se dobře.